Vår
kapacitet

Vår viktigaste resurs är vårt nätverk och personal. Det är vi som ser till att den trycksak du beställer blir så bra som möjligt. Förutsättningen för det är att vi hela tiden investerar i nya maskiner och programvaror och har nöjda kunder.

Vi jobbar för dig!

Våra
fördelar

Från din första offertförfrågan och genom hela processen till leverans av färdig produkt, får du en kontaktperson som ansvarar och ser till att allt går rätt till i ditt projekt.

Några ord om oss, TryckMäklaren


En kontaktperson och leverantör till allt tryck. Det ska gå fort till bästa tänkbara kvalitet. TryckMäklaren har ett av landets modernaste maskinparker och vi har utrustning och kompetens för att klara det mesta. Som kund åt TryckMäklaren får du även tillgång till TryckMäklarens gedigna nätverk där vi kan handplocka samarbetspartners som passar bäst för varje enskilt projekt. För oss finns det med andra ord inga begränsningar.

 

Vad vi erbjuder

När Du väljer oss som samarbetspartner får Du en mix av den erfarenhet och professionalism.

Vi har varit med om hela den teknikutveckling som har funnits i vår bransch, och som accelererat de senaste åren. Dessa erfarenheter samt alla kompetenta medarbetare i företaget gör att vi är ett av landets ledande tryckerier idag. TryckMäklaren är idag ett företag som spänner över flera områden såsom Prepress, Tryck och Bokbinderi, mm. Mer info: Stefan på 070 397 10 30